Weboldal címe
Weboldal alcíme
Így csajozz egy földönkívülivel
#How To Talk To Girls At Parties
#John Cameron Mitchell  #102 perc #2017

A 2017-es Cannes-i fesztivál egyik kedvence az első szerelem mindent elsöprő erejéről, és az univerzum legnagyobb rejtélyéről. Egyszerre sci-fi, szexkomédia és korrajz a punk születéséről, a lázadás kultuszáról.


A 70-es évek végén London egyik lepukkant városrészében, Croydonban járunk. Három punk srác véletlenül egy olyan házibuliba állít be, ahol egy csapat egészen furcsán viselkedő és egészen furcsa öltözetet viselő földönkívüli szállt meg, hogy tanulmányozzák bolygónkat. Zan (Elle Fanning), talán túlzott kíváncsiságból, közelebbről is megismerkedik az egyik kamaszfiúval (Alex Sharp) és a punk életérzéssel. Olyannyira beilleszkedik, hogy a közösen eltöltött idő után már egy extravagáns zenei producer (Nicole Kidman) veszi szárnyai alá, hogy sztárt csináljon belőle. A bájosan naiv idegennek választania kell: visszatér a bolygójára az övéivel vagy marad a Földön a szerelmével.


#szereplők

Nicole Kidman
Elle Fanning
Aley Sharp
Alice Sanders
Ruth Wilson
​Matt Lucas

#rendező John Cameron Mitchell #forgatókönyvíró John Cameron és Mitchell Philippa Goslett #operatőr Frank G. DeMarco #vágó Brian A. Kates #zene Nico Muhly #producer Iain Canning, Howard Gertler, John Cameron Mitchell és Emile Sherman