Weboldal címe
Weboldal alcíme
Rupa butikja
#Halász Glória  #2017  #52 perc

Az indiai Agra városában élő Rupa gyermekkora óta divattervező szeretett volna lenni. A filmben az ő és társai történetét ismerjük meg, akik hozzá hasonlóan savtámadás áldozataivá váltak, de a tragédiát követően talpra álltak, és az álmaikba kapaszkodva megtalálták a visszautat az életbe. A szereplők közül van, aki bollywoodi táncos, más énekes szeretne lenni, vagy az általuk üzemeltetett kávézó menedzsereként, esetleg aktivistaként teljesedett ki.

A filmben a lányok egy nagyszabású divatbemutatóra készülnek, amelyen a Rupa által tervezett ruhákat ők maguk, azaz a túlélők mutatják be.

A filmben szereplő áldozatokat is segítő Stop Acid Attacks aktivistái szerint Indiában hetente 3-5 savtámadás történik. A túlélők közül sokan nem is jelentik az eseteket, mert félnek a megbélyegzéstől. A kampány segíti őket abban, hogy visszataláljanak a társadalomba, egészségügyi és lelki segítséget kapjanak.

#rendező Halász Glória #szereplők Rupa, Soniya Choudhary, Dolly Kumari, Gita Mahor, Neetu Mahor, Ritu Saini, Laxmi Agarwal, Abhilash Shukla, Ashish Shukla, Atul Kumar, Alok Dixit #operatőr Hatvani Balázs #hang Stark Ervin #zene Layanda, Bakai Márton, Fodor Réka, Tóth Szabolcs #producer Osváth Gábor, Praaful Chaudhary, Halász Glória, Hatvani Balázs