Weboldal címe
Weboldal alcíme
 SOLDIVISION
#alternatív #film #terjesztés​

Célunk, hogy az eddig bevett módszerekkel kissé szembe menve, projektalapú működéssel egy izgalmas, újító szellemű forgalmazást honosítsunk meg Magyarországon. Számunkra a filmművészet és a mozi világa több puszta szórakoztatóiparnál: egyszerre szeretnénk művészi és emberi értékeket közvetíteni a nézők és a szakmabeliek számára egyaránt.

Küldetésünknek tekintjük, hogy lehetőséget teremtsünk egy valós párbeszéd kialakítására a magyar alkotók és a filmkedvelők között. Ehhez azonban túl kell lépni a megszokott bemutatási formákon! Éppen ezért minden projektjénél egyedi koncepcióban gondolkozva exkluzív és különleges események kereteiben mutatjuk be filmjeinket. Korábban filmvetítésre nem használt helyszínek, alternatív terek és esemény, a művészet különböző területeit összefogó intermediális találkozók és pop up megmozdulások egyaránt szerepelnek a Soldivision programjaink között.


Molnár Kata Orsolya 

Teszler Tamás

Újságíró, kommunikációs és pr szakember.  A Filmtekercs.hu alapítótagja, 2008 óta főszerkesztője. A Birdie Communications egyik alapítójaként korábban részt vett a Mozinet filmkampányaiban, többek között dolgozott az Oscar-díjas Saul fia kommunikációjában. Megalapítása óta csapatával felel a Budapest Rootfop Cinema sajtó- és social media kommunikációjáért. Számos nagysikerű filmes rendezvény szervezője. A MUOSZ Film- és Tévékritikusi szakosztályának tagjaként 2017-ben dolgozott a Black Nights Film Festival, 2018-ban pedig a DOK Liepzig FIPRESCI-zsűrijében. 2018 óta foglalkozik alternatív filmterjesztéssel. 

+36202018572

kataorsolya@soldivision.hu

Filmes rendezvényszervező, moderátor. 2000-ben egyetemi filmklubok szervezésével kezdte filmes tevékenységét. 2003. és 2008. között az Országos Diákzsűri, majd később éveken át a szervezet által működtetett Zöld Holló Magyar Filmtörténeti Filmklub vezetője. 2008. és 2013. között az Odeon-Lloyd Mozi üzemvezetője és filmes rendezvényszervezője, többek között a Kortárs Magyarok és a Funzine Filmklub vezetője. 2013. és 2016. között a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet közművelődési referense, az Örökmozgó Filmmúzeum műsorszerkesztője. Több mint tíz éve a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál, 2017 óra pedig Budapest Rooftop Cinema magyar programjainak szervezője és moderátora. Jelenleg a Magyar Filmklubok és Filmbarátok Szövetségének alelnöke. 2016 óta foglalkozik
alternatív filmterjesztéssel.

+36209209790

tamas@soldivision.hu

#kapcsolat

Az űrlapot sikeresen elküldted!

#adatkezelés